и цени ТЪК
Известие
Collapse
No announcement yet.
Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениемного ме дразни как на волана са сложили същите грозни и отвратителни за натискане копчета, които са на фиат500 а може би и на останалите фиати...Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Колкото повече материали излизат за тази кола толкова по смотан ми се струва дизайна, това рабира се е лично мнение. Има и типични Алфа недостатъци, поне на пръв поглед- мястото окло педалите пак е доста недодялано както при всички Алфи. Виждат се разни болтове и метални планки, а и изолацята виси. Но пък ме радва, че във всички статии, които прочетох обелязват доброто пътно поведение. Дано постигне пазарни успехи това автомобилче, че да излязат и нови модели в по- високите класове, които наистина да носят спортна технология и елегантен италянски дизайн.......Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.
Comment
-
Първоначално публикувано от B. Stamatov Покажи съобщениеКолкото повече материали излизат за тази кола толкова по смотан ми се струва дизайна, това рабира се е лично мнение. Има и типични Алфа недостатъци, поне на пръв поглед- мястото окло педалите пак е доста недодялано както при всички Алфи. Виждат се разни болтове и метални планки, а и изолацята виси...
Ти тая кола в легнало положение под шофьорската седалка ли ще я караш, щото от там са снимани болтовете и металните планкиПри нормална позиция в колата, като гледам снимките мисля, че не се виждат
Пък и не знам дали не очакваш твърде много от Алфа ако искаш да закачат педалите с пластмасови планки и гвоздеи
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
На мен количката отвратително много ми харесва,пипната е с мерак,QV модела няма нужда от нищо повече за да изглежда перфектен,дизайна и отвън и отвътре ми допада,на фона на всички нови боклуци в тоя клас,просто е идеална кола.Има си го ретро чара,материалите в купето ми изглеждат добри.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщениеWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщениеи кво сега... само аз ли ще купувам?!sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениемай май
ма май 2010 ли или май 2011?
мен колата ми харесва - как и да я гледам.
1.4 мултиеър турбо дистинктив с малкия спорт пакет + босе, цвят червен пастел = 53000 лева.
хмм оно за 46 мое да си купи импреца врх човек бе; верно без косе-босе, ма ще е щар по щар...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
Comment